6 Consells per treure profit a una cuina petita

Si tens una cuina petita, a Marenmar Immobles t’indiquem algunes idees per a donar-li amplitud a la teva cuina i alhora, puguis aprofitar cadascun dels seus racons. I és que, en espais petits és vital realitzar una bona distribució.

1. Electrodomèstics 2×1
Avui en dia podem trobar electrodomèstics amb doble funcionalitats. En qualsevol cuina no pot faltar un forn ni un microones, per la qual cosa si pots fer-te amb aquest electrodomèstic no renúncies a cap dels dos, i a més guanyaràs en espai. Com alternativa, també pots optar per penjar el microones sobre un moble alt o una prestatgeria, de manera que no et llevi espai en els fogons.

2. Utilitza mobles extraïbles
Pots trobar mobles extraïbles amb una funció extraïble. Aquests et permetran aprofitar millor l’espai en cada racó de forma còmoda i pràctica.

3. Opta per electrodomèstics petits
Actualment podem trobar rentaplats de 45cm, no només d’ample sinó també d’alt. Aquests models més petits et permeten guanyar uns centimetres més que en algunes cuines pot resultar molt útil. Fins i tot els hi ha extraïbles, de la mateixa mesura que un forn.

4. Organitza els accessoris
Una bona manera de guanyar espai a la cuina és col·locar accessoris flotants o imantats en la paret. Poden ser de tot tipus: escurridors de plats, barres d’utensilis de cuina, ganivets, entre d’altres. Et donaran l’espai que ocupaven en els calaixos i podràs aprofitar-los per emmagatzemar altres utensilis.

5. Decanta’t per baldes petites 
Aprofita al màxim les teves baldes. No només et serviran com a emmagatzematge, sinó que també tindràs més sensació d’amplitud.

6. Utilitza els mínims elements decoratius
Els elements decoratius en una cuina sempre que no siguin recarregats, aporten una calidesa indescriptible. Pots utilitzar quadres petits o un mirall, i posar-los a l’espai de paret de fons que queda entre els fogons i els mobles penjats. No et permetran guanyar espai, però sí que aconseguiràs donar una sensació d’amplitud i lluminositat a la teva cuina.

Tens una cuina petita? Com la decores?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *