Consells rutinaris de neteja i ordre fàcil a casa

Amb el treball, els nens, les preocupacions i tasques diàries una de les coses que segurament pitjor portem en la nostra vida són les tasques de la llar. La veritat és que sembla que no se’ns acaben mai, i no sempre podem dedicar-li tot el temps que ens agradaria. Així que, per molt que ens costi, hem de posar ordre abans que sigui massa tard. A Marenmar Immobles, et portem alguns consells per alleugerir la càrrega de la teva rutina diària en les tasques de la llar.

Consells de neteja i ordre fàcil a casa

1. Comença pel dormitori
És una tasca que no porta més de 5 minuts i t’evita la sensació de desordre que et dóna en arribar a casa i veure el llit sense fer.

2. Recull la taula després de menjar
Si vols evitar que els plats es quedin tota la nit sobre la taula i haver de gratar amb el fregall durant una bona estona, et recomanem que quan t’aixequis per a qualsevol altra cosa recullis els plats. La sensació de veure una taula amb els plats del dia anterior dóna molt mala imatge, a més d’incitar l’arribada d’insectes no desitjats.

3. Organitza la teva roba de diari
De vegades no sabem quina roba posar-nos i buidem l’armari a la recerca de la peça ideal. Si vas amb pressa, segurament no tindràs temps de recollir tota la roba i es quedarà desorganitzada per la teva habitació. Intenta deixar la roba que no vagis a utilitzar plegada a l’armari abans d’anar-te a la feina, així evitaràs fer-ho a la nit quan tornis cansat.

4. Si pots, prepara’t l’esmorzar o àpats amb antel·lació
Segurament no sempre tindràs temps, però si t’organitzes la nit abans, tot et serà més senzill. T’aconsellem que ho deixis tot preparat a la nit, alhora que facis el sopar, pensa en què esmorzaràs al dia següent i deixa-ho preparat. Així pots esmorzar amb tranquil·litat i entrar al treball amb una altra cara.

Intenta recollir la cuina havent dinat o sopar
No hi ha pitjor sensació que aixecar-te al matí amb presses i aclaparaments i veure tota la cuina plena de plats, sobres de menjar, ampolles o amb la pila plena. A la nit aquesta tasca no portarà més de 10 minuts, que realment es fan molt curts, si estàs escoltant la ràdio, veient la teva sèrie preferida, o si ho fas en companyia.

Amb aquests consells optimitzaràs les teves tasques de la llar i respiraràs tranquil·litat durant la setmana.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *