Decora la teva terrassa i evadeix-te

Sabem que són temps difícils, per això, a Marenmar Immobles volem proposar-vos com decorar una terrassa en plena quarentena. Som-hi!

 

Amb l’arribada del bon temps només podem pensar en sortir a la terrassa, passar el temps lliure, o fins i tot preparar un sopar en un ambient perfecte i en bona companyia. La millor decoració serà aquella que aconsegueixi sentir-nos còmodes i relaxats. Per a això, hem de tenir les idees clares i conèixer mètodes, tècniques i alternatives per a posar-les en pràctica per a saber com decorar una terrassa amb encant.

 

Decorar terrasses i patis

Els estils i tècniques de decoració tan apropiats per a aplicar i decorar un pati, també podem traslladar-los i decorar terrasses urbanes. Aquesta decoració ens aportarà relax a l’ambient i amb això podem crear una terrassa chill out on puguem gaudir al màxim.

 

Podem incloure qualsevol adorn o llums que ens agradi i aporti un encant personal, que faci que la nostra terrassa o jardí es vegin bé, per exemple, els detalls amb flors o plantes són sempre un encert.

Quant als mobles d’exterior, complements, accessoris de decoració, revestiments de parets i sòls és interessant conèixer algunes dades rellevants de com decorar una terrassa.

Per a decorar la nostra terrassa no caldrà fer compres, simplement podem reorganitzar els mobles de la nostra llar, pintar-los a casa, i sobretot, ser creatius. Aquella cinta de correr que tens a l’habitació de la planxa la pots col·locar a la teva terrassa? Cadires o taules plegables que no utilitzis, coixins, mantes, llums decoratives… Tot és pensar-ho. El resultat valdrà la pena i no tindràs la sensació d’estar tancat tot el día a casa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *