3 Consells infalibles per a ajudar-te a dormir millor

És cert que per culpa del treball i per les sèries de televisió cada vegada dormim menys, però com a mínim hauríem d’assegurar-nos que aquestes hores són molt reparadores, per a això és indispensable condicionar el dormitori com cal. A Marenmar Immobles, et facilitarem una sèrie de consells que faran que el teu dormitori sigui un refugi perfecte per al descans. Pren nota i posa’ls en práctica, ho notaràs!

Utiltiza l’aromateràpia
No sols podem concentrar-nos a l’hora de dormir gràcies a la decoració, sinó que també podem fer-ho a través de l’olfacte. Hi ha aromes que ajuden a dormir, així que no dubtis a utilitzar alguna vela abans d’anar-te a dormir. És important que l’apaguis abans de tombar-te en el llit, ja que en cas contrari corres el risc que es quedi encesa i mai se sap el que pots passar. Aromes com la lavanda o la flor del taronger t’ajudaran a agafar el son.

Manté l’ordre

Què faríem sense l’ordre? Ens ajuda tant que no podem prescindir d’ell mai, i molt menys quan es tracta del dormitori. Cal tenir cada cosa en el seu lloc perquè això també ens ajudarà a agafar el son. Si ho veiem tot desordenat i recarregat serà més complicat, així que més val aferrar-se a tècniques com les que exposa la guru Marie Kondo per a no tenir problemes a l’hora de dormir.

Roba de llit còmoda
La roba de llit és un tema que també hem de considerar, ja que ajuda molt a agafar el son. Hi ha roba de llit molt còmoda que fa que et sentis com si estiguessis surant, el mateix que es pot dir del matalàs, que hauríem de canviar-lo cada 8-10 anys per a continuar gaudint d’un somni reparador. En aquest sentit, no sols és important fixar-se en el disseny de la roba de llit, sinó que també cal tenir en compte la qualitat dels teixits, ja que en funció d’això dormirem millor o pitjor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *