Activitats que no et pots perdre en familia

El tancament de districtes escolars en tot el país ha fet que molts pares de família es converteixin en els mestres i tutors dels seus fills. Avui a Marenmar Immobles et portem algunes activitats que pots fer a casa amb els petits de la casa!

Aprofita per estudiar: Moltes escoles estan oferint classes en línia durant aquest temps, per tant és important que t’asseguris que els més petits de la casa estan complint els seus deures estudiantils.

Temps per a la lectura:
Durant aquesta quarantena, pots acompanyar als teus fills a llegir llibres amb més dedicació de la que pots concedir en situacions normals. Pots mostrar-los històries que encara no coneixen i promoure en ells l’hàbit de la lectura.
Creació de manualitats: També, pots organitzar diverses activitats manuals que permetin tenir-los ocupats durant hores. En internet existeixen diversos vídeos i articles denominats “fes-ho el teu mateix” o “DIY” amb idees simples i creatives per a realitzar a casa.
Cuinar en familia: Preparar receptes és una activitat que entreté i diverteix molt als nens. A més així pots ensenyar-los aquestes delicioses tradicions familiars. Des de ballar i cantar fins a donar-li un gir divertit a les activitats de neteja de la casa, és important que els nens facin activitats físiques diàries perquè es mantinguin saludables i cremin energies.
Tarda de Netflix o Disney+: Quina millor activitat per a compartir en família què fer crispetes de blat de moro i posar una pel·lícula per a tota la família. Pots fer nits de pel·lícules al costat dels petits de la casa i compartir riures amb ells.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *