Idees per a fer un projecte de decoració durant aquesta quarentena

En aquests dificils temps que estem atravessant és bon moment per agafar idees per a decorar la nostra llar i desconnectar. A Marenmar Immobles et portem alguns consells perquè les estades de la teva casa es vegin de revista en aquesta quarentena.

Un dels errors estètics més usuals quan tenim una casa petita és tenir-la plena de mobles i complements decoratius. Ja sigui perquè ens hem mudat des d’un altre lloc més gran o perquè anem ajuntant coses regalades o heretades, les cases petites moltes vegades presenten ambients visualment saturats. I clar, fins i tot ens semblen més petites amb la consegüent sensació d’aclaparament.

Per als ambients petits, menys és més. La decoració moderna és minimalista, ideal per a aquesta mena de cases. Així que com primera tasca, hem de discriminar quins mobles són necessaris i quals no. Aprofita aquests dies a casa per a desfer-te de mobles i objectes que no utilitzis.

Una casa petita requereix un ús racional de l’espai i per a això els mobles modulars, que són multifunció, poden ser de gran ajuda per a no renunciar a la comoditat. Per part seva, els professionals de la decoració diuen que els detalls defineixen l’estil decoratiu d’una casa. Els coixins, cortines, catifes o el paper pintat per a paret aporten molt a una sala sense impedir la circulació de les persones.

Els complements de decoració, quan més senzills, transmeten més sensació d’amplitud i lleugeresa a l’ambient. Oblida’t d’estàtues d’estil barroc, gerros molt decorats i objectes similars perquè distreuen l’atenció sobre el poc espai que hi ha.

Renovar el sòl ja no és sinònim d’enutjoses obres, perquè avui dia existeixen revestiments econòmics, de gran durada i fàcils de col·locar, que imiten tot tipus de materials, des de fusta fins a marbre.

Tenir un pressupost ajustat no està renyit amb el bon gust perquè en decoració hi ha cabuda per a totes les butxaques. Ara tens l’oportunitat de pensar i dissenyar quin aire nou vols aportar a la teva llar, així un cop passada la crisi, poguis reprendre de nou el projecte, per exemple comprant sòls vínilcs o mobles originals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *