Consells bàsics per escollir la decoració de la teva llar

Trobar la casa perfecta per a cadascun pot resultar tota una odissea, tant com decorar una casa després d’haver-la trobat. És important tenir en compte diversos factors per a comprar una casa, però també per a decorar-la. A Marenmar som especialistes en això i per això en aquest post volem oferirem alguns consells bàsics que et permetran convertir el teu habitatge en una llar amb totes les lletres.

La importància de la distribució en decoració d’interiors

Una de les coses més importants a l’hora de decorar un habitatge és tenir clara la distribució dels espais. Saber on volem col·locar cada ambient, cada moble i cada objecte. Aquest plantejament previ i tenir un pla de l’habitatge ens ajudarà a visualitzar com quedarà la distribució de l’espai i les seves zones de pas, per a aconseguir una estada funcional.


Quins colors utilitzar per a decorar la teva casa?

Si et trobes davant un llenç en blanc, hauràs d’omplir-lo de color. O no. El color és un element bàsic en la decoració d’interiors i l’elecció d’un d’ells per a les parets de la teva llar és imprescindible. Si la teva casa és petita, opta per colors clars, que t’ajudaran a donar sensació d’amplitud als espais.


Com decorar una casa segons el teu estil

En decoració, com en tot, hi ha diferents estils. És important triar l’estil general que volem utilitzar. Si penses en com decorar la meva casa, hauràs d’adaptar-ho a la teva personalitat, als teus gustos i estil. Hi ha diferents corrents o estils decoratius: contemporani, clàssic, vintage, rústic o escandinau entre altres. Per a donar-li uniformitat a la casa, un bon consell a tenir en compte és que totes les estades de la nostra casa segueixin el mateix estil o un similar, perquè hi hagi concordança i comunicació entre les unes i les altres.

Els complements en el disseny d’interiors de casa
Són la guinda del pastís. Els complements i accessoris són els detalls que aconsegueixin donar-li aquest toc únic i diferenciat a cada llar. Parlem dels tèxtils, els quadres, les plantes, els gerros, etc. Marcaran la diferència i donaran el major tret de personalitat a la teva casa.

A més, si t’agrada estar sempre a l’última en decoració, són imprescindibles. Vols canviar d’armari, taula de menjador o sofà? Els mobles són cars, però els complements ja accessoris no tant. Per tant, és preferible optar per mobles senzills, de línies discretes i tons neutres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *