Petites reformes que modificaran la teva llar

Les reformes en la llar solen ser un maldecap i molts es resisteixen a dur-les a terme precisament per aquesta sensació de caos que sembla que és connatural a tota reforma. Des de Marenmar Immobles volem advertir-vos que una reforma ben planificada i duta a terme per professionals no té per què comportar excessives molèsties.

A continuació, volem donar-vos alguns consells perquè aquest nou aire que vulgueu donar-li al vostre habitatge no us suposi una excessiva despesa econòmica. Es poden fer petites millores amb molt bons resultats i amb el menor desemborsament possible.

Sòls
El sòl està molt espatllat, però no voleu posar-vos a llevar-lo i generar enderrocs, perquè hi ha una solució. En l’actualitat hi ha sòls de vinil que resulten molt senzills de col·locar i que a penes requereixen esforç. N’hi ha de diferents acabats per a donar la sensació de llosetes, fusta, pedra, etc. la seva qualitat permet el seu ús fins i tot en les zones més exposades a la humitat com són la cuina i el bany.

Parets
Canviar el color de les parets sempre ha estat la solució més fàcil i econòmica per a canviar l’ambient d’un habitatge. A més, es poden utilitzar els colors per a aportar més llum, donar la sensació de major amplitud, etc.

Abans de decidir-te per un color en concret pensa què és el que vols aconseguir, si l’espai que pintaràs és petit o té poca llum seria interessant que et decantessis per pintures de colors clars que imprimeixin més lluminositat a l’estada.

Cuina
En el cas de la cuina ens podem trobar que els armaris ja no tenen un disseny actual. Si no hi ha pressupost per a canviar-los el que es pot fer és escatar-los i pintar-los amb un nou color o fins i tot folrar-los amb vinils. A més, canviar els tiradors ajudarà a donar la sensació que es tracten de mobles nous.

Portes
Les portes, igual que els armaris de la cuina, també poden sofrir una gran transformació amb una nova mà de pintura i substituint les manovelles. Si no estan molt deteriorades bastarà amb lacarlas i llest.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *