Com aplicar una decoració gamer per als més joves de la casa

Nen o adolescent, qui no ha hagut d’arreglar-les-hi per a decorar la peça del fill o nebot? Es tracta d’un espai que requereix una sèrie de coses, des de mobles que permetin l’organització a colors que contribueixin concentració i motivin. Quan es tracta dels nens, a més, està el tema de decorar les habitacions d’acord amb temàtiques, i en aquests casos es solen triar tòpics entretinguts com el món gamer.

Els jocs de vídeo estan entre els més demandats, i és per això que en aquesta ocasió volem mostrar-te com es pot adornar una peça seguint alguns pasos bàsics.

Com començar?
L’habitació gamer ha de ser còmoda, amb una mini-butaca i cadires, tenir molt d’espai i evitar que hi hagin massa mobles. En el cas dels mobles, s’aconsella disposar d’una butaca en L, ja que són molt còmodes i s’adapten perfectament a l’espai. Quant als mobles, com esmentem, l’ideal és tenir aquelles més funcionals i deixar de costat els que puguin destorbar. És per això que és preferible disposar d’una taula gran, repeus i un moble organitzador.

Quins colors triar?
Generalment, la decoració d’aquesta mena d’habitacions és bastant especial. Tot depèn de l’estil de la casa, però principalment del gust de cada nen o adolescent. Els tons blaus, verds i vius, com el vermell, taronger i groc, solen utilitzar-se bastant. Aquests últims per exemple il·luminen l’espai i li donen vida, la qual cosa és especialment necessari a aquesta edat. Són colors bastant neutres que es poden combinar amb uns altres i elements variats.

Procurar que hi hagi una bona ventilació és vital en una habitació gamer, ja que per la calor que general els computadors i la televisió és necessari. A més, es necessita una excel·lent il·luminació, la qual cosa s’aconsegueix a través de grans finestres i llums artificials molt ben situades. La llum general i les llums dirigides ajuden molt.

Per a tenir tot llest, després de tenir clar els colors, adorns i tipus de mobles, és necessari veure quin mancat. Existeixen alguns petits elements que es poden incloure. Les cadires gamer, per exemple, són de gran ajuda, ja que permeten que els adolescents juguin gran part del temps sense que se’ls danyi l’esquena. A això un bon equip de so i audiòfons. L’essencial és que sigui un espai confortable, únic i agradable.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *