Decora amb miralls el teu saló de casa

Els miralls creen punts de llum allí on es posin, sigui en l’estada de la llar que sigui. Si et preguntes on col·locar miralls en el saló, t’oferirem les respostes, A priori sembla una tasca senzilla, però cal tenir en compte alguns aspectes. Per això, a Marenmar Immobles volem mostrar-vos-els i animar-vos que decoreu col·locant miralls en el saló.

Els miralls ofereixen innombrables avantatges: llum, profunditat, amplitud… per tant, col·locar-los en qualsevol estada de la llar pot resultar una excel·lent idea. És habitual col·locar-los en el rebedor, el bany o els dormitoris, però col·locar miralls en el saló és un bon recurs decoratiu, mitjançant el qual podràs aconseguir resultats i beneficis espectaculars.

Per exemple, els miralls per a saló grans augmenten la sensació d’espai i la lluminositat de l’estada. Són ideals per a estades grans en les quals no es disposa de molta llum natural i volem potenciar-la. Per descomptat queda ideal també amb una taula com les que et presentem en el post sobre taules creatives al qual et recomanem tirar un ull.

D’altra banda, els miralls per a saló petits són perfectes per a il·luminar una zona concreta d’aquesta habitació, per exemple un racó destinat a la lectura o la zona de menjador modern, espais en els quals necessitem disposar d’una mica més d’il·luminació.

Un consell també és ajuntar diversos miralls petits i crear amb ells una composició. Aconseguiràs similars resultats als quals obtindries amb un mirall gran, a més de crear un especial focus d’atenció i aportarà un plus decoratiu en jugar amb diferents grandàries, colors i marcs.

Com tot en decoració, és imprescindible tenir en compte on situar cada cosa. Per això és important també on col·locar miralls en el saló i triar amb cura el lloc perfecte per a ells, ja que els seus reflexos transformaran per complet l’estada.

Aportar amplitud i elegància
On posar un mirall en el saló és molt senzill depenent de les dimensions d’aquest. Si el que volem és aportar amplitud i elegància podem col·locar-ho damunt d’una xemeneia, d’una còmoda o tocador. Al voltant podem posar algun canelobre o alguna planta atorgant un toc de calidesa i senzillesa a l’ambient. Així que aquesta és una idea estupenda per a decorar un pis petit.

Cuidar els reflexos de l’estada
Cal pensar detingudament on col·locar un mirall en el saló. No pot enfocar un lloc desagradable i ple de desordre. L’adequat és que reflecteixi una finestra per a aportar major lluminositat i que sigui menys fosc el lloc. I, un altre punt a tenir en compte com esmentem més amunt, són les tècniques o recomanacions del Feng Shui per a l’equilibri d’energies.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *