Aprofita els mobles organitzadors de la teva llar

Qualsevol moble amb calaixos és totalment necessari en una llar. Ens ajuden a mantenir l’ordre i a poder emmagatzemar tot allò que no desitgem que estigui a la vista de tots, sobretot en cases petites en les quals comptar amb pocs metres quadrats suposa un problema per al magatzematge. No obstant això, existeixen nombrosos trucs per a dir adéu als problemes d’espai a la teva casa.

Quan disposes de poc espai per a guardar totes les teves coses, hauràs de treure el teu costat més creatiu i imaginatiu per a adonar-te que a casa tens espais morts que podries aprofitar per a treure profit fins a l’últim centímetre del teu habitatge. Et donem idees?

Són molts els mobles amb calaixoneres que podem trobar en el mercat: tauletes,  còmodes, sinfonieres, sabaters, bancs, etc. La seva varietat és tan diversa com els materials amb què es fabriquen, des de mobles amb calaixos de vímet, a fabricats en fusta, plàstic o acer. També els seus estils són dels més variats, podràs trobar en el mercat un moble amb calaixos de colors d’allò més avantguardista, passant per uns altres de disseny més clàssics o de línies més modernes però poc cridaners.

La fusta continua sent el material més utilitzat per a la fabricació de mobles. El treball de la fusta és una de les activitats de la indústria més antigues que existeixen, per la qual cosa en cada cultura i regió trobarem diferents maneres i eines per a treballar aquest material.

No obstant això i amb el pas dels anys, cada vegada és més habitual trobar en botigues mobles fabricats amb altres materials, per exemple metall o plàstic, però la fusta continua imposant-se a qualsevol altre material. Amb els anys també s’ha millorat la tècnica, han canviat les modes i els estils. Per això, la varietat disponible en el mercat és enorme. Podràs trobar mobles molt diversos, de diferents grandàries i dissenys com els que us mostrarem a continuació.

Si busques una calaixonera original, potser et sembla una bona idea un moble amb calaixos de colors. És una tendència apostar per peces singulars i més atrevides i sens dubte aquesta còmoda aparador de disseny ho és.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *