Petits canvis a la llar sense inversió econòmica

Marenmar Immobles volem proposar-te una sèrie d’idees perquè puguis realitzar canvis en la teva llar, sense suposar una gran inversió econòmica.

Per a començar, volem recordar-te una de les grans tendències de la temporada. Els estampats florals són una aposta segura per a portar a la teva llar a un nivell superior. Per aquest motiu, si vols estar a l’última moda, pots optar per renovar les fonguis dels coixins de la casa amb models que tinguin aquests motius. Una altra opció és apostar per uns variar les làmines dels teus quadres i incloure unes que compleixin aquestes característiques.

Una altra de les accions que pots implementar per a variar l’aspecte de les teves estades, és jugar amb els colors. Les grans tendències d’enguany inclouen tons com l’aigua marina, rosa o groc. Inserir-los resulta realment senzill. Només hauràs de folrar els teus mobles amb vinils o pintar les teves cadires de fusta en algun d’aquests tons.
Un altre mètode barat per a donar color i vitalitat a la casa, és usar paper pintat, ja que aquest ens permetrà poder crear ambients de tota mena en funció de l’estampat que triarem.

Els tèxtils són els que més toc primaveral poden aportar al dormitori de la casa, ja que, amb un senzill canvi de funda nòrdica, llevar les mantes, posar un bonic cobertor o inundar el llit de coixins i coixins, obtindràs una imatge molt diferent de l’habitació
Finalment, no oblidis renovar l’aspecte de la teva terrassa o balcó. Posar un sòl laminat, afegir jardineres i plantes li donarà un increïble canvi. Segur que la converteixes en un lloc súper apetible per a passar llargues i inoblidables vetllades durant els pròxims mesos.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *