Aconsegueix l’espai que necessites

L’espai és molt important en qualsevol llar. Sabem que és tremendament fàcil, perdre-ho, atès que el pas del temps, l’acumulació de pertinences i l’augment de la família, provoca canvis en l’organització de la casa. Per aquest motiu, alguna cosa que recomanem cuidar davant d’instal·lar-se en una nova propietat, és incrementar l’espai de magatzematge que es posseeix. D’aquesta manera, t’assegurem que no sofriràs problemes futurs.

Actualment, crear armaris de paret és una tasca bastant més senzilla del que era fa uns anys. Tan sols hauràs de tenir en compte les dimensions que tindran i realitzar un bon disseny. Per a això, has de pensar a què destinaràs l’armari, si situaràs la teva roba en ell, o ho usaràs per a guardar aliments o serà una zona d’acumulació d’eines i objectes varis. En funció d’això, el disseny variarà i hauràs de posar baldes, calaixos o una il·luminació especial.

Segons la ubicació que vagin a tenir, pots aprofitar-te dels avantatges que t’ofereixen els diferents tipus de portes que pots instal·lar-los. Segons la mena d’obertura que tingui, podràs decantar-te per les abatibles, les plegables o les corredisses. Has de saber que abatibles són molt senzilles d’utilitzar i instal·lar, atès que només seran necessàries dues o tres frontisses per a deixar-les ben fixades. L’única qüestió que has de controlar és que comptis amb suficient espai en la zona davantera de l’armari per a poder obrir-les.

Les portes plegables posseeixen un sistema més complex que inclou unes guies en la zona superior i inferior que permeten el lliscament. Encara que també es requereix espai frontal, serà molt de menor que en el cas anterior. Finalment, les corredisses es caracteritzen per tenir un sistema de rodaments i de guies que permeten el seu desplaçament. No has de preocupar-te de l’espai perquè no cal per a la seva obertura.
Com pots comprovar, ateses aquestes dues variables exposades, tindràs l’oportunitat d’aprofitar zones de la teva casa, com ara els passadissos o l’entrada, i incloure una zona on guardar les teves pertinences.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *