Consells per a joves compradors immobiliaris

Ha arribat aquest moment en el qual has decidit que et compraràs la teva primera casa. Sigui sol o en parella, has pres la decisió de començar una nova vida i, si ets jove i manques d’experiència en el sector, tindràs dubtes de tota mena. A Marenmar Immobles et portem uns consells per a comprar el teu primer habitatge que seran de gran ajuda a l’hora de fer un pas tan important com aquest.

Tria bé la zona
Donar amb la zona més adequada en la qual viure és una cosa molt important. No saps el que t’ofereix el futur i, per tant, no saps que ubicació serà la ideal. Et recomanem que triïs una zona cèntrica, on abundin els transports públics i els supermercats, això suposarà un gran estalvi en trasllats. Analitza els preus de cadascuna de les zones que estiguin sobre la taula, potser et canvies de casa en un futur i et convé comptar amb un immoble en una zona atractiva, per a poder vendre’l.

Estalvia per a aconseguir una hipoteca raonable.
Les entitats bancàries financen
 fins a un 80% del valor de l’immoble, però si pots evitar arribar a aquest límit, millor. Has de plantejar-te si esperar una mica a comprar per a poder estalviar i així poder demanar una hipoteca una mica més baixa. Tenir un bon matalàs de diners estalviats et pot fer viure tranquil la resta de la teva vida.

Costos de manteniment
Independitzar-se és una cosa molt bonica, però, com ja saps, costa molts diners. A més de l’immoble en qüestió, cal sumar els impostos, la llum, l’aigua, el gas, la comunitat, etc. Estàs segur que podràs afrontar totes aquestes despeses? Si és així, endavant!

Deixa’t assessorar per experts.
El sector immobiliari és
 molt complex i hi ha moltes variables que se’t poden escapar, deixa’t ajudar. Un agent immobiliari et pot ajudar a prendre algunes decisions en relació amb la zona, els preus o les despeses. Si a més aquestes pensant a reformar la casa res més comprar-la, comptar amb l’ajuda d’un arquitecte i un paleta professionals és molt important. Comptar amb l’ajuda de professionals és invertir en tranquil·litat.

Calcular bé l’espai que necessitaràs per al futur
És possible que ara no pretenguis ampliar la família, però, i en uns pocs anys? Si en els teus plans de futur està tenir fills, comprar dos cotxes o tenir diverses mascotes, hauries de fer-te una pregunta: Val la pena comprar ara una casa més gran per a evitar canvis d’habitatge en uns pocs anys? La majoria de les vegades la resposta és: Si, val la pena.

Amb tot això no volem espantar-te, més aviat tot el contrari. Comprar el teu primer habitatge és una cosa molt bonica, un somni que gairebé tot jove té al cap. Per això volem ajudar-te, perquè un somni no es converteixi en malson per a la resta de la teva vida.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *