Comprar un pis petit té els seus avantatges

Comprar un pis petit té els seus avantatges. Un d’ells és que ofereixen un innegable ambient acollidor; clar, si saps com decorar-lo. Quan es tracta d’aquesta mena d’espais, moltes persones creuen que la prioritat ha de ser la funcionalitat i no el disseny. Res més lluny de la realitat; l’ideal és trobar un balanç.

Necessites enfocar-te en els objectes de casa que encaixen amb les teves necessitats i, al mateix temps, ressaltin els teus gustos personals. Vols donar-li al teu pis la decoració que encaix amb la seva extensió? Aquí t’oferim cinc idees per a pisos petits que canviaran per complet l’aparença de la teva casa.

Espais delimitats
Podria semblar que deixar els espais oberts és la millor opció quan es tracta d’un lloc petit. No obstant això, aquesta falta de definició pot resultar en ambients sobrecarregats i a llarg termini tindràs una sensació de desordre a casa.

Tots els divisors d’espais no sols compleixen la funció de separar àrees, sinó també tenen un propòsit estètic a casa. Trobaràs múltiples alternatives en estils i materials diferents. Atès que la mobilitat és un benefici en la majoria d’aquests accessoris, et serà possible córrer-los per a unir i separar les teves àrees quan el creguis convenient.


Reconsidera els espais

Després de viure molt de temps en un mateix lloc, pots acabar amb una sola manera d’usar l’espai. Tal vegada no estàs traient tot el profit possible a l’àrea que posseeixes. Alguna vegada vas considerar reordenar la disposició dels objectes i el mobiliari a casa?

Planteja’t la tasca de revisar el pis i identificar tots els espais que actualment no tenen un propòsit específic a casa. Pensa en les cantonades que no són usades o les parets que romanen nues. Després, revisa el mobiliari que podries col·locar en aquest lloc. Si no tens un que encaix amb tal espai, aquesta és l’excusa perfecta per a comprar mobiliari multipropòsit.

Colors clars
Els tons clars són ideals per a decorar espais petits. Aquests faran que el teu pis se senti més ampli i buidat. Ara, és necessari tenir un sistema per a utilitzar-los i no simplement agregar dues o tres variacions del color blanc.

Quan seleccions la paleta cromàtica, pots triar fins a tres colors per a la teva llar. Dos d’aquests han de ser clars i brillants per a decorar la major part de l’espai. Després afegeix una tercera tonalitat més fosca que funcioni com un accent i afegeixi una mica de contrast. Així mantindràs l’aparença visualment interessant.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *