Consells per aportar calidesa a la llar

Segurament que moltes cases de les revistes i fins i tot habitacions d’hotels en les quals t’hagis allotjat són especials i modernes, però els falta aquest toc de calidesa que defineix la teva llar.

Ja sigui per un detall, un objecte, les llums o bé el colorit, convertir la teva casa en un lloc càlid aporta diferència i ens dóna benestar. A Marenmar Immobles et donem algunes claus per a aconseguir-ho a través de la decoració.

Amb quins colors decorem?
Sempre s’ha pensat que els colors clars donen més calidesa, però la veritat és que podem aconseguir espais acollidors també amb tons terra o grisos. Es tracta de saber barrejar-los. És a dir, el blanc amb el negre suma, perquè és una combinació perfecta per a menjadors o banys, mentre que els beiges i els grisos poden barrejar-se amb blaus i verds en parets i mobles.

Per a donar una mica més d’alegria i que els espais no siguin tan sobris, sempre podem introduir estampats en accessoris, però sense passar-nos, si no quedarà una cosa exagerada i no obtindrem la calidesa desitjada. En tot cas, la nostra personalitat ha d’estar present també en els colors que utilitzem en els teixits dels sofàs, cortines o catifes.

La llum adequada
Una de les maneres de donar sensació de confort a la nostra llar és encertant amb la llum adequada per a cada espai. Les llums led poden donar aquesta anhelada calidesa perquè permeten regular-se, aportar tons de colors diferents i, a més, estalviar energia. La llum natural també juga un paper important. Lluny de tapar les finestres, hem de deixar que la llum natural entri a la nostra casa, perquè il·lumina espais que poden semblar tancats i ens permet viure amb molta més alegria.

La calidesa de la fusta
Fa alguns anys que s’imposa un tipus de decoració nòrdica, en la qual la fusta està molt present. És una decoració que intenta convertir les cases en espais de relax. I la fusta ens dóna aquesta sensació de pau, calma i calidesa que tots necessitem després d’un dia atrafegat en el qual l’única cosa que pensem és a refugiar-nos en un paradís, la nostra casa.

Així, la fusta pot estar en el sòl, en mobles, en parets… i sent de diferents tons creant una atmosfera sempre rústica i de casa de camp per a desconnectar, no solament en cap de setmana, també diàriament.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *