Decora la teva cuina amb una catifa

Decorar la cuina amb una catifa és alguna cosa que no totes les persones comparteixen. Aquesta modalitat no consisteix a posar una delicada catifa, si no decorar la nostra cuina amb una que puguis rentar i que sigui resistent.

En el post d’avui, introduirem aquest estil de decoració per a la teva cuina amb unes senzilles pautes.

Dóna calidesa a la teva cuina

Situa aquesta peça en la teva cuina, i guanya calidesa i confortabilitat en aquesta estada que sol ser la més freda de la casa.

On situem la nostra catifa
La situació de la catifa és molt important, ja que a més de decoració, ens serveix per a evitar accidents. Per això, si la col·loquem davant de l’aigüera, a més de ser la zona més soferta, evitem possibles relliscades.

Fes-te amb una catifa resistent i que puguis rentar còmodament. Si té algun dibuix, serà més soferta que una llisa. Les catifes de vinil són molt útils per a aquestes zones.

Com triar els colors
Com comentàvem abans, per a la cuina, les catifes amb algun estampat, evitarà que les taques es vegin tant com una llisa.

Pots utilitzar els colors depenent l’estació de l’any, utilitzant combinacions fosques per a la tardor i hivern, i tons mes vius com a blaus, grocs, vermells per a la primavera i estiu.

Diferents utilitats
A més de decoració, i per a evitar accidents en la cuina. Podem utilitzar la catifa per a aconseguir diferenciar les àrees de la cuina. Per exemple, pots situar-la sota la taula del menjador i diferenciar dues zones.

Que estampat triar
Els estampats de la teva catifa, dependrà del teu estil decoratiu i dels colors que predominen en la teva cuina.

Pots optar per la decoració nòrdica, on predominen les catifes de ratlles blanques i negres. També pots optar per una catifa amb estampats geomètrics, amb estil ètnic o si ho prefereixes més clàssic amb estil persa.

Aquests són només alguns dels nostres consells, perquè donis un toc diferent a la decoració de la teva cuina.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *