Avantatges del personal shopper immobiliari

Hauràs sentit a parlar alguna vegada del personal shopper. I és que es tracta d’una figura cada vegada més protagonista dins del sector immobiliari, que de ben segur t’interessarà conèixer. I és que el personal shopper és un professional que es dedica a orientar al comprador, assessorant-lo i ajudant-lo en cada pas de l’operació. Avui a Marenmar Immobles volem continuar aprofundint en aquest tema, i per això et parlarem de quins són els avantatges del personal shopper immobiliari.

Per què contractar a un Personal Shopper Immobiliari?
És important tenir en compte que aquest professional treballa en exclusiva per al comprador. Es tracta d’una diferenciació que marca l’essència d’aquesta figura.

L’agent immobiliari convencional treballa amb una cartera de propietats, mentre que el personal shopper immobiliari estudia la necessitat del seu client al detall. I, una vegada estudiada, es llança a trobar la propietat perfecta per a ell.

Això no fa que un professional sigui millor o pitjor que un altre. Són simplement dues figures diferents, ambdues perfectament vàlides depenent de la circumstància de cada client.

Avantatges del personal shopper immobiliari
Queda clara llavors la figura d’aquest professional. Veurem amb més detall quins són els veritables avantatges per als inversors i compradors.

Estalvi de diners. Gràcies a que el personal shopper immobiliari coneix a fons el seu mercat, estarà també atent a situacions anòmales que puguin derivar en costos ocults. A més, aquesta figura sempre negociarà al teu favor durant l’operació, la qual cosa pot suposar un estalvi considerable.

Estalvi de temps. Tant a l’hora de localitzar la propietat adequada, com durant els processos de gestió immobiliària, imprescindibles per a tancar qualsevol operació.

Disminució del risc. Clàusules que puguin ser abusives, propietats amb vicis ocults, projectes poc fiables, situacions normatives o pròxims canvis legislatius… Són circumstàncies que a un comprador poden passar-se-li per alt, però que difícilment li seran estranyes a aquest professional.

Augment del control. En oposició a l’anterior, tenir al teu costat a un Personal Shopper Immobiliari t’aportarà tranquil·litat. Estaràs informat en tot moment, coneixeràs les característiques de les propietats al teu abast i podràs prendre decisions amb totes les dades necessàries.

Simplificació dels tràmits. Oblida’t de caminar demanant papers, comprovant notes simples, estudiant zones comercials, acudint al registre, ajuntament, etc. El Personal Shopper Immobiliari realitzarà tots aquests tràmits per tu, i estarà atent perquè no falti res.

 

Treballar amb un Personal Shopper Immobiliari no és una despesa, sinó una inversió.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *