Consells per a encertar en la compra d’un habitatge de segona mà

És bon moment per a comprar un habitatge de segona mà, o almenys així ho apunten els experts. Concretament, el segment de segona mà, una notable desacceleració en preus. No obstant això, no sols el preu conforma l’èxit rotund en comprar un habitatge de segona mà, hi ha altres factors que has de tenir en compte si vols encertar en la teva compra. Avui a Marenmar Immobles, t’ho expliquem.

Si estàs disposat a convertir-te en propietari d’un habitatge de segona mà és molt important tenir en compte els següents factors:

Estat de l’immoble
El primer que hauràs de fixar-te és en l’estat de l’immoble. És clar que no és el mateix comprar un habitatge nou que una de segona mà. Els anys passen en els edificis i més si han viscut diversos inquilins al llarg d’ells.

Algunes persones pensen que aquesta dada és innecessària perquè duran a terme una reforma, però no és així. Hi ha alguns punts que has de revisar per a encertar en la compra del teu habitatge de segona mà. T’aconsellem observar l’estat de la pintura per si estigués esquerdada o bombada en algun lloc o les rajoles del sòl. Mira cada paret i sostre per si intueixes alguna humitat.

Les portes i finestres haurien d’obrir i tancar correctament. L’ideal és que tinguin un correcte aïllament. D’altra banda, si l’aixeteria està oxidada això pot suposar que manqui de pressió o la presència de fissures. Comprovar la instal·lació elèctrica també és important.

Visita l’habitatge les vegades que faci falta. Et recomanem que ho facis en diferents hores del dia per a veure la lluminositat i ser conscient del soroll exterior.

L’eficiència energètica és important
És important saber si l’edifici compta amb Certificat Energètic, obligatori des de juny de 2013 i que pots consultar en el Registre del Certificat Energètic de cada Comunitat Autònoma.

Parla amb els veïns
Els veïns vénen en el pack indivisible de comprar un habitatge de segona mà. I et pot costar la salut bregar amb ells o descobrir amics per a tota la vida.

A l’hora de comprar un pis de segona mà és molt important fer-nos una idea clara del veïnat, ja que és alguna cosa que influirà en el nostre benestar i que no podrem canviar.

Si tens en compte aquests consells per a comprar un habitatge de segona mà, segur que encertes en la teva elecció.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *