Decora la teva llar per Nadal amb “Poinsettias”

A hores d’ara tots sabem ja que la Flor de Pasqua és la flor per excel·lència del Nadal, per això, és una de les més adequades per a donar un toc molt nadalenc a la nostra llar. Avui, a Marenmar Immobles donarem algunes idees per a decorar la nostra casa amb aquestes acolorides flors.

La més senzilla però que sempre queda bé és col·locar directament la planta en la seva jardinera o en una cistella. Omplirà de color qualsevol espai en el qual la situem. També podem decorar les jardineres per a donar-li un toc més rústic.

També és una planta que dóna molt joc per a fer centres de taula molt adequats per a les celebracions nadalenques. Bé sigui combinant-les amb veles i verds decoratius o col·locant mini-poinsetias individuals per a cada comensal.

Una altra idea que ens agrada és utilitzar ampolles per a introduir una petita branca d’aquesta planta en cadascuna i disposar-les al llarg de la taula o repartides en el menjador.

I per a rematar, podem acompanyar les poinsettias amb altres adorns nadalencs com són les boles de l’arbre de Nadal, garlanda o el que se’ns ocorri.

Esperem que us hagin agradat aquestes idees, a nosaltres ens semblen molt originals. Si t’ha semblat interessant i no vols perdre’t cap de les nostres idees, segueix el nostre blog.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *