Consells per a estalviar en calefacció aquest hivern

Amb l’arribada de l’hivern, anirem deixant enrere aquests dies de pluja, que aniran donant pas a poc a poc a dies de més fred, canviarem la nostra roba d’armari, incorporant les noves peces d’hivern i começarem encenent la calefacció. Però com podem estalviar en calefacció? Hi ha algun consell per a reduir el seu consum?
A continuación A Marenmar Immobles us deixem uns consells perquè pugueu posar-los en pràctica.
Apaga a calefacció quan no estiguis a casa
Moltes vegades tenim el mal costum de deixar la calefacció encesa mentre sortim fer qualsevol encàrrec o gestió, pensem que estarem poc temps fora de casa i que si la deixem encesa en tornar, la casa queda escalfada . Això és una mala pràctica el recomanable és apagar la calefacció una estona abans de sortir de casa, la llar es manté en la temperatura i en tornar podem tornar a encendre-ho, d’aquesta manera aconseguirem un estalvi d’energia.

Mantenir la temperatura
Per a poder estalviar en calefacció a l’hivern haurem de mantenir la nostra temperatura, és habitual que quan arribem a casa amb el fred del carrer tendim a posar la calefacció molt alta per a entrar en calor, això és un error, atès que una pujada elevada de la temperatura consumeix més energia. El millor per a aquests casos és configurar la temperatura entre 21-22 graus, suficient per a mantenir la llar en una temperatura bona i estable.

Assecar la roba en els radiadors
Això és una cosa molt comuna en els mesos d’hivern, sobretot en aquells dies plujosos en els quals la roba triga més a assecar-se. Assecar la roba en els radiadors no és recomanable perquè l’única cosa que estarem aconseguint serà augmentar el consum de llum.

Aïllament de les parets
Pràcticament tota la calor que es perd a la casa és pel sòl i per les parets, contra el sòl ja hem comentat anteriorment la recomanació d’utilitzar catifes, en conte a les parets és senzill, haurem d’aprofitar durant el dia la llum solar, mentre que a la nit haurem de tancar totes les finestres i persianes per a evitar que s’escapi la calor.

Utilitza un termòstat
Amb la incorporació d’un termòstat podrem mantenir la temperatura d’una forma òptima i això ens permetrà reduir el cost.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *