Mobles amb estil que marcaran un abans i un després a la teva llar

Quan hem de dur a terme la feina de moblar una habitació o una llar completa sempre prestem més atenció als mobles principals com a armaris, taules, cadires, mobles de televisió, sofàs… i deixem en segon pla els mobles auxiliars. No obstant això, cal tenir en compte que aquest tipus de moble auxiliar aporta un gran toc final a la decoració de la llar. El saló, menjador, habitacions, bany i cuina necessiten d’aquests mobles auxiliars per a aconseguir tancar de manera harmònica la decoració. És per aquest motiu que hem de donar-li la importància que es mereixen.

Avui a Marenmar Immobles et portem grans idees de decoració amb mobles auxiliars que podran donar el toc decoratiu definitiu a les estades de la teva llar.

Taula auxiliar tipo block
Aquest tipus de aula auxiliar d’estil nòrdic és perfecte per a utilitzar com a carret de cuina, en el podràs col·locar menjar o utensilis de cuina. Gràcies a les rodes ho pots moure d’un costat per a un altre el que el fa molt pràctic.

Prestatgeries metàl·liques
Decorar amb una prestatgeria metàl·lica t’aportarà el seu toc industrial i de disseny perquè la decoració del saló, el rebedor o l’habitació sigui rodona. Entre els mobles auxiliars, apostar per aquest tipus de prestatgeria t’enamorarà!

Banc de fusta i metall
Un banc de fusta i metall és un seient original i amb gran poder decoratiu. Atreveix-te a substituir les cadires de menjador per aquest banc de fusta. Els convidats als teus sopars i menjars gaudiran de l’originalitat del teu menjador. També pots utilitzar aquest tipus de banc com a rebedor, que millor que arribar del feina i asseure’t per a descalçar-te i posar-te còmode.

Els tamborets estan de moda
Sempre s’ha vist els tamborets com a mobles auxiliars per a la llar, però des de fa algun temps els tamborets han adquirit una major importància. Els tamborets són decoratius, còmodes i solen ocupar menor espai que les cadires. Té tots els ingredients per a ser els protagonistes del menjador de la teva llar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *