Els millors i pitjors colors per a dormir

Vius un ritme de vida frenètic? No tens temps per a tu ni per els teus? Últimament no descanses bé? A Marenmar Immobles ens preocupem per a tu i per la teva familia, pel què volem que estiguis cada dia al màxim d’energia. En aquest post et parlarem sobre els millors colors per a dormir bé, perquè hi ha un estudi on els resultats obtinguts afirmen que al cervell l’afecten els últims colors que ha vist abans d’anar-se a dormir, per tant poden alterar-nos el somni.

Els millors i pitjors colors per a dormir
No és nou que els colors ens afecten, tenen un component psicològic molt fort en el nostre comportament, que conscientment no som capaços d’observar, però que científicament està comprovat. D’igual forma que ens afecten quan estem desperts, també ho fan quan dormim, per això aquí tens les idees clau recollides en aquest estudi per a conèixer els colors que ens convenen i ens perjudiquen l’hora de dormir.

El millor color per a dormir és el blau
Les persones que es van sotmetre a l’estudi i dormien en habitacions pintades de blava, eren les que més temps descansaven, amb una mitjana de 7,52 hores. Això és pel fet que, els òrgans de les retines que s’encarreguen d’enviar la informació al cervell per a controlar els ritmes cardíacs, són més sensibles al color blau.
El segon millor color per a dormir és el groc en tons suaus i càlids, perquè relaxen el sistema nerviós. Però és important que només hi hagi groc i que sigui suau.

El tercer millor color és el verd, amb una mitjana de 7,36 hores de descans. A més les persones que dormien en habitacions verdes s’aixecaven amb millor humor i més positives.

Els pitjors colors per a dormir
El gris fosc és el pitjor color per a dormir segons l’estudi. Els participants amb habitacions pintades de gris fosc van afirmar que es sentien sols, i la mitjana de temps de descans era de 6 hores. Igual que el vermell, els seus derivats càlids com el taronja tampoc són recomanables.

Fins aquí els resultats de l’estudi i alguns consells per a millorar el nostre somni, una cosa molt important perquè determinarà com passem el dia. No solem presta-li massa atenció fins que ens adonem que no descansem, per això és bo saber quines coses ens beneficien i quines coses ens perjudiquen.

Com a resum, els millors colors per a dormir bé són el blau, el groc i el verd, mentre que els pitjors colors per a dormir són el gris, vermell i taronja.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *