Quin és el futur dels joves en el sector immobiliari

Segurament hauràs sentit a parlar dels Millennials, però si encara no coneixes ben bé aquest terme, a Marenmar Immobles et posem al dia.

Els Millennials, són la que generació que inclou a les persones nascudes entre 1980 i 2000, i que representa la majoria de la població activa en països com Estats Units. Els Millenials presenten unes característiques pròpies i molt diferenciades respecte a anteriors generacions, com  pot ser la generació X o la del denominat babyboom.

Entre aquestes diferències es troba la seva relació amb el mercat immobiliari: en la vida dels Millennials la compra d’una casa no és una prioritat bàsica, a diferència del que això suposava per a altres generacions anteriors. Per poder acostar-se a aquest consumidor digital, a priori poc convençut en adquirir un immoble, les agències immobiliàries han de conèixer més els motius que recolzen aquesta actitud.

Quines inquietuts tenen del sector immobiliari?

L’actual tendència sobre l’increment dels preus de lloguer a Espanya el col·loca davant una decisió complexa: què fer si els lloguers pugen o s’igualen a l’import d’una quota hipotecària? Ja que, en alguns casos la compra d’un immoble pot arribar a ser una millor opció.

Per a poder oferir el servei, el sector immobiliari s’ha de modernitzar  i digitalitzar per poder atreure a uns Millennials amb els quals, actualment, s’està molt lluny de connectar. L’àmbit de la compravenda d’habitatge és encara força tradicional, i és evident que els actuals reptes i oportunitats en el sector immobiliari són molt diferents als de fa uns anys enrere. Les noves agències immobiliàries han de tenir clar que la innovació tecnològica, l’optimització dels processos o l’anàlisi detallada del comportament dels mercats locals són aspectes principals per oferir un servei més eficaç i de major qualitat als clients.

 

Ets un Millennial? Què penses del sector immobiliari? Veus interessant comprar un pis?

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *