Com pots treure amb èxit els pèls de les teves mascotes a la roba

Tens mascotes a la teva llar? Sí, és així, sabràs que tots els amos de gossos, gats, fures, cobais, conills, lluitem contínuament és contra els pèls a la roba. A Marenmar Immobles us facilitem unes pautes per a treure els pèls de la roba amb comoditat.
En aquest casi, hi ha diverses formes per a eliminar el pèl de la roba aquí us comentem les més efectives:

Rodet per a la roba:

En lliscar-ho sobre la peça els pèls queden pegats en ell. El seu ús és molt senzill però per a superfícies grans com a catifes no és un mètode eficaç, ja que està dissenyat fonamentalment per a la roba. Com a alternativa tenim també els raspalls especialment dissenyats per a retirar pèls i pelusses de la roba. Es llisquen per la peça i els pèls queden arrossegats al final d’aquesta.

Cinta adhesiva d’embalar
La cinta adhesiva compleix la mateixa funció que el rodet elimina els pèls, però en aquest cas la cola amb la qual està fabricada pot deteriorar les nostres peces de roba, així que millor únicament per a casos eventuals.

Guants de fregar:

Encara que aquesta opció no és molt coneguda també funciona. Només necessitem uns guants de fregar o de làtex, els mullem i els passem per la peça a netejar. Els pèls de la mascota quedessin pegats a ells en reduir l’electricitat estàtica.

Assecador amb aire fred
Necessites un assecador d’aire fred que sigui potent i mantenir-ho amb l’aire directament a la peça durant mínim quinze minuts i els pèls desapareixeran de la roba.

Baietes de microfibra
Les baietes de microfibra serveixen a més de per a retirar la pols per a atrapar els pèls ja que són antiestàtiques amb el que en passar-les per la superfície a tractar també retiressin els pèls.

Aspirador
Sense cap dubte el mètode definitiu per a atrapar el pèl de les mascotes és un aspirador. En el mercat es poden trobar models que compleixen perfectament amb aquesta funció deixant la roba i els estris perfectament nets. També és molt útil per a recollir la sorra que queda atrapada en les arpes dels felins de la casa, una vegada que ha sortit d’utilitzar el arener. L’aspirador en època de muda és la millor opció juntament amb el raspallat freqüent a la nostra mascota.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *