Decorar un saló en cinc passos

El saló de la teva llar és el centre en el que es desenvolupa la vida a la teva casa. Es tracta d’un punt de trobada per a tota la família, per la qual cosa té una importància vital. Si t’has decidit a decorar-ho des de zero o a fer canvis en aquesta estada, no pots perdre de vista algunes nocions bàsiques. A més, és bo donar-li un nou aire de tant en tant, per a no caure en la monotonia.

Lliura’t del que et sobra. Segur que al llarg del temps has anat acumulant objectes en el saló que, en origen, no estaven destinats a ocupar cap espai dins d’aquest. No obstant això, han passat els mesos i aquí estan encara aquestes revistes, aquestes caixes o aquests juguetes.lo cert és que no fa falta que tiris tots aquests objectes, però sí que els col·loquis en el seu lloc: en el traster, en la prestatgeria, en l’armari… Queda’t només amb l’imprescindible: el sofà, la taula i el moble de la TV. Els complements decoratius vindran després.

Distribució sense obstacles. La grandària del mobiliari ha de ser adequat als metres quadrats de la sala, perquè en distribuir-los l’aire flueixi entre la zona del menjador i de la tertúlia. A més, el pas entre el sofà i la taula de centre ha de permetre’ns el pas còmodament, no sols de perfil.Punts focals com la finestra o la xemeneia solen ser fantàstics com a eixos de partida per a col·locar els diferents components d’un saló. Així, les finestres quedarien darrere del sofà i la paret de davant seria perfecta per a la televisió. En el menjador podríem situar les prestatgeries amb els llibres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *