Comoditat, seguretat, confort i estalvi d’energia al palmell de la mà

Ningú destaca ja per tenir un mòbil o tablet d’alta gamma. Això ja no es porta. Ara es porta controlar la llar des del mòbil i, per a aquesta tardor et recomanem desfer-te del teu vell termòstat i fer-te amb un connectat al teu telèfon.

Es preveu que aquest any sigui l’any de l’enlairament a Espanya. Són molts els països que ja compten amb algun tipus de termòstat connectat o intel·ligent en la seva llar i això que fins fa un parell d’anys ni existien. A què es deu aquest boom?

Seguretat, comoditat, confort i estalvi d’energia
Canviar un termòstat no és una cosa que estigui dins de les prioritats del ciutadà mitjà, però en els últims mesos s’ha convertit en una opció que molts volen aplicar. Si et preguntes per què aquí tens quatre bones raons:

Seguretat: un control en temps real de l’estat de la caldera aporta una pau mental absoluta a l’hora de saber si està encesa o apagada.

Comoditat: poder apagar la calefacció des del mòbil una vegada estant en el llit si te l’has deixat encesa és sinònim de comoditat.

Confort: tenir sempre la casa a la temperatura perfecta és primordial per a sentir-nos a gust en la nostra pròpia llar, imagina poder posar-la una miqueta abans d’arribar a casa des de la feina en un dia molt fred.

Estalvi d’energia: els termòstats programables tradicionals mai es programen, és molt enutjós. Aquests nous termòstats es programen des d’una pàgina web o des del teu mòbil d’una manera fàcil i senzilla. A més et presenten el temps que has encès la caldera i algun fins i tot el comparen amb llars similars i et donen consells d’estalvi.

Què et sembla aquesta alternativa? Et resulta interessant? T’agradaria desfer-te del teu vell termòstat?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *