Les 4 qualitats del bon propietari

No són poques les històries que pots haver sentit sobre mals propietaris. Al post de Marenmar Immobles, et parlem sobre les 4 principals qualitats que ha de cumplir un bon propietari.

 

1. Procura ser flexible:
Entenem la teva postura. La teva posició no és fàcil. No obstant això, encara que pugui ser complicat i comprensible posar en pràctica aquest consell, intenta ser sempre flexible en tota acció en la qual et vegis embolicat amb el teu inquilí. Aquesta és una de les qualitats que practica tot aquell que es considera bon propietari. En definitiva, tracta d’entendre el que et diuen i actuar d’acord amb el mateix.

2. Escolta als teus inquilins
Per ser flexible no hi ha res millor que desenvolupar una poderosa capacitat d’escolta. És un pas fonamental per aconseguir aquesta flexibilitat que comentàvem anteriorment. Així que abans de prendre qualsevol tipus de decisió, pregunta. La confiança és clau en tota relació, també quan tractes de convertir-te en un bon propietari.

3. No sobrepassis mai els teus drets i compleix amb les teves obligacions
Sembla un consell molt obvi, però en la majoria dels casos la realitat supera a la ficció. Si vols construir una relació transparent i a llarg termini amb el teu inquilí, el nostre consell és que mai sobrepassis aquests límits. És una qüestió d’equilibri.
Si tu no ho fas, ell no es sentirà temptat a fer-ho. A tot això has de sumar-li la idea de complir amb les teves obligacions. Fes sempre el que s’espera de tu, gaudeix amb això i no compleixis únicament amb els mínims. Això és el que et convertirà en un bon propietari.

4. Ofereix-te sempre a ajudar
Aquest és el nostre últim consell. No es tracta únicament d’una proposta per al teu contracte d’arrendament, sinó que creiem que deuries posar-ho en valor en totes les facetes de la teva vida. Al cap i a la fi, aquelles persones que més donen són sempre les que reben amb més facilitat.

Aquestes són les quatre qualitats del bon propietari. Converteix-te en el millor propietari que puguis ser i veuràs que el resultat és positiu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *