Com evitar demores en el procés de venda complint els requisits de la immobiliària

Aconseguir una venda eficient i sense contratemps és la meta de cada propietari i per assegurar un procés àgil i exitós, és essencial complir els requisits establerts per la immobiliària. A Marenmar us oferim alguns consells pràctics per evitar demores innecessàries i garantir una transacció fluida.

 

 Preparació documental

Abans de vendre la teva propietat, assegura’t de tenir tots els documents requerits en ordre, com ara escriptures, plànols, comprovants de pagaments d’impostos i qualsevol altre document relacionat amb la propietat. Tenir tota la documentació preparada des del principi evitarà retards i facilitarà la revisió per part dels possibles compradors.

 Inspecció prèvia

Realitza una inspecció exhaustiva de la teva propietat abans de posar-la al mercat i assegura’t d’abordar qualsevol problema estructural o de manteniment que pugui sorgir durant l’avaluació dels possibles compradors. Una propietat en condicions òptimes augmentarà el seu atractiu i accelerarà el procés de venda.

Preus realistes

Estableix un preu realista i competitiu des del primer moment. Un preu excessivament alt pot desanimar els compradors potencials, mentre que un massa baix podria generar desconfiança. Treballa en estreta col·laboració amb el teu agent de Marenmar per establir un preu que reflecteixi el valor de mercat de la teva propietat.

Col·laboració activa

Col·labora activament amb el teu agent immobiliari de Marenmar. Respon ràpidament a consultes, participa en sessions de fotos i visites programades. Com més informació i cooperació ofereixis, més eficient serà el procés de venda.

Flexibilitat en horaris

Mostra flexibilitat quant a horaris de visites, ja que molts compradors tenen agendes ocupades, per la qual cosa estar disposat a mostrar la propietat en diferents moments del dia pot accelerar el procés.

Comunicació transparent

Mantingues una comunicació oberta i transparent amb el teu agent immobiliari, informa sobre qualsevol canvi en les circumstàncies de la propietat i segueix els seus consells per maximitzar el seu potencial de venda.

 

En seguir aquests consells estaràs ben encaminat per aconseguir una venda sense demores i amb èxit i no oblidis que una col·laboració estreta amb el teu agent immobiliari és clau per garantir una transacció ràpida i satisfactòria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *