Tràmit hipotecari: Quins requisits necessites i com pots agilitar el procés

Si estàs pensant en comprar un immoble, avui a Marenmar Immobles, t’expliquem quins requisits necessites per obtenir una hipoteca, i què pots fer per agilitar el procés.

Una hipoteca és un conveni molt habitual per a l’adquisició de propietats; consisteix en un contracte a llarg termini on una persona, normal o jurídica, aporta una certa quantitat de diners a un altre individu, el qual se’l coneix com a deutor. Obtenir una hipoteca no ha de ser una tasca complicada, únicament has de saber quins requisits necessites per poder obtenir una.


Requisits indispensables

Principalment, abans de començar a buscar un habitatge per demanar una hipoteca, necessites complir amb una sèrie de requisits com l’edat (com superar la majoria d’edat, però sent inferior als 75 anys), obtenir un contracte indefinit, i un sou que sustenti la quantitat de diners que destinaràs mensualment amb el pagament de la hipoteca.

Abans de demanar una hipoteca, has de tenir molt clar quin tipus de pis/casa vols tenir: grandària, ubicació i per descomptat, el preu final per poder sol·licitar la hipoteca.

Com agilitar el procés hipotecari
Un avalista és una persona que es compromet a pagar, en el cas que la persona principal del deute no pugui fer-ho. Si tens un avalista, aconseguir una hipoteca serà molt més senzill perquè, encara que no tens la credibilitat financera necessària, qualsevol banc o institució hipotecària es sentirà molt més segura d’atorgar-te una hipoteca.

Estar actualitzat és fonamental
És important que t’informis del mercat hipotecari, i busquis diferents hipoteques per veure quina té una millor oferta. Per saber quina et convé més, et recomanem que et fixis en les taxes d’interès anual i els diferents costos de la hipoteca per poder comparar-les millor. Finalment, només et quedarà demanar pressupost de la que més t’interessi.

Estàs buscant pis? A Marenmar Immobles et podem assessorar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *