Com ampliar visualment el teu bany

No és necessari que ampliïs la superfície d’un bany per a aprofitar millor l’espai i que sembli més gran. N’hi ha prou que tinguis en ment les següents idees. algunes d’elles són merament estètiques; unes altres requereixen unes estratègies de reforma més àmplies:

Il·luminar-ho bé: instal·lar una il·luminació adequada per a eliminar cantonades ombrívoles. Crear un fals efecte d’altura enfocant llum indirecta de baix voltatge cap al sostre.

Reduir els estris fixos o substituir-los per uns altres més petits: reemplaçar la banyera per una dutxa de cantonada o llevar un voluminós tocador per a posar, en el seu lloc, un elegant lavabo de pedestal.

Triar un disseny més eficaç: no més de dues línies horitzontals dominants. Per exemple, la part superior del  recobriment de fusta fins a certa altura de la paret marcaria una línia i alinear la part superior de les portes, finestres, miralls, etc.; marcaria la segona.

Eliminar la sobrecàrrega física i visual i evitar barrejar un munt de materials: triar rajoles per al sòl i taulell per a les parets i els fogons; utilitzar paper de paret de colors clars i de petita escala; evita les cortines amb volants o adorns i les catifes de pèl; i desfes-te de les andròmines.
Utilitza miralls: els miralls grans enganyen i fan que espais petits semblin molt més grans. En un bany es pot utilitzar miralls grans per a fer que les parets semblin finestres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *