Com reforçar una estratègia de vendes amb èxit

Els grans venedors tenen els seus secrets. I és que aquests, es poden utilitzar a l’hora de dissenyar un pla de màrqueting digital i també de tenir idees per a negocis.

A Marenmar Immobles, t’expliquem algunes de les tàctiques comercials més  utilitzades per a enfortir una estratègia de vendes.

1. Escoltar abans d’actuar
Encara que hem arribat a un punt en el qual la informació és incessant, i l’extracció de valor requereix d’un treball real, és important que a mesura que les empreses treballin per millorar la seva capacitat d’escolta.

En poques paraules, si vols convèncer a la gent que t’escolti més que als altres, has de començar per escoltar-los. Què és el que volen sentir? Què estan dient ja i no estàs escoltant?

Les xarxes socials són un gran lloc per començar. Escoltar el que els teus clients i prospectes estan dient online de la teva marca t’ajudarà a realitzar un seguiment de les seves preguntes, atendre les seves queixes i buscar millorar el teu producte o servei.

2. Personalitza el teu públic
Per influir en algú i que prengui una decisió de compra al teu favor, el sentit de personalització és essencial. Cada vegada que tinguis l’oportunitat d’adaptar un missatge a un segment particular del teu públic, has d’aprofitar-la.

3. Cuida la reputació
Els clients feliços juguen un paper important en la construcció de la reputació.
Si els clients estan satisfets, estaràn més disposats a oferir testimoniatges i casos d’estudis per al teu lloc web i aquests testimoniatges valen or.

4. Estableix una connexió
La gent vol treballar amb una empresa que els entén. Una empresa que sap el que els amoïna i com remeiar-ho. Lligar una marca a alguna cosa que ressona entre el teu públic, alguna cosa que es centra en els seus desitjos i necessitats específiques, és el que aconseguirà que siguis reconegut.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *