Última tendència en reformes per a banys

Si hi ha un espai que utilitzem a diari és el bany. Aquest ha de proporcionar-nos la comoditat i benestar que mereixem. Des de Marenmar Immobles us facilitem alguns consells per a reformar el teu bany, perquè faci d’aquest espai el més acollidor, útil i estètic que mai.

Il·luminació gradual

En general, els banys compten amb una il·luminació general zenital. Però li recomanem agregar altres punts de llum. Els llocs més comuns per a fer-ho són: els miralls i en zones pròximes a la dutxa.

Mobles en l’aire
Elements com el lavabo i el vàter pots trobar-los en models suspesos. Solen ser una mica més costosos i més complicats d’instal·lar, però tenen una aparença moderna i a més al moment de netejar l’espai, serà una tasca molt més senzilla, ja que no tindràs obstacles en el terra.

Col·loca radiadors tovallolers
Els radiadors tovallolers li aporten molt estil i personalitat a l’habitació de bany. També et permet estalviar espai, tenir tovalloles seques i mantenir una temperatura agradable en ell. Existeixen molts models, però al moment de triar un tingui en compte que els cromatges són els que escalfen menys en comparació amb els blancs. I consideri que els elèctrics surten molt més costosos que els que funcionen amb aigua calenta.

Instal·la una dutxa a nivell del terra

Les dutxes amb plats gairebé al mateix nivell que el sòl són molt cridaneres, estètiques i còmodes. Però aconseguir aquest tipus de dissenys no és tasca senzilla. Això es deu al fet que les dutxes posseeixen desguasses i canonades que requereix d’una petita inclinació per a realitzar bé les seves funcions. Malgrat això els resultats que pot obtenir són molt bons i veurà que l’esforç valdrà la pena.

Utilitza mampares transparents
Oblida’t de col·locar cortines de dutxes, en elles es produeixen molts fongs i floridura, a més no llueixen bé en qualsevol bany. Les mampares són l’element perfecte per a per a tancar la seva dutxa d’una manera molt sofisticada i pràctica. És una opció molt duradora i existeixen diversos materials i colors per a banys moderns que s’ajustaran a les seves necessitats.

Aquestes són algunes recomanacions per a reformar el teu bany, pel que ja saps, hauràs de tenir-les en compte a l’hora de remodelar aquest espai.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *