Tips per millorar en la neteja de la teva llar

A Marenmar Immobles et facilitem alguns trucs imprescindibles si vols deixar la teva llar impol·luta en menys d’una hora. És possible?
En aquests dies a casa el que menys ens ve de gust és posar-nos a netejar cada racó. De fet, les tasques de neteja de la llar sempre costen de portar-les a terme. Però, per afrontar amb major positivitat la neteja de la casa, t’oferim en aquest article una bona sèrie de tips que t’ajudaran en el teu dia a dia.

Abans de res posa’t a ordenar

Abans de començar a netejar, pensa que si hi ha alguna cosa pitjor que la brutícia això és el desordre. Ordena les coses que estiguin fora del seu lloc, sobretot centrant-te en els espais de la casa en els quals pot haver-hi convidats. Pots ordenar les habitacions una a una mentre les netes o fer tota la casa d’una vegada i després netejar casa estada.

Com netejar la cuina en poc temps

Normalment el micrones o el forn solen ser unes de les zones més oblidades a l’hora de netejar la cuina, encara que és unes de les quals més grassa acumulen. Però desfer-te d’aquesta brutícia és molt senzill si segueixes el següent truc, amb el qual a més podràs desinfectar els teus fregalls.

Plena un bol amb una mica d’aigua i afegeix-li unes rodanxes de llimona. Col·loca en el fregall, assegurant-te d’haver-lo xopat completament en l’aigua, i fica el bol en el microones durant un minut. D’aquesta manera no sols eliminaràs els gèrmens del fregall, sinó que també faràs que el greix de l’interior del microones s’estovi amb el vapor perquè sigui més fàcil retirar-la poc després amb una baieta. A més, mentre el bol està en el microones pots dedicar-te a fer altres coses.

Per a combatre la brutícia dels fogons i la vitroceràmica, caldrà utilitzar un quitagreixos. Però si vols una mica més natural i casolà, prova de netejar la cuina amb una mica de vinagre amb aigua calenta i a fregar la solució amb un drap o un fregall. Si et costa eliminar el greix, utilitza una mica de bicarbonat amb unes gotes de suc de llimona.

Els sòls

Si vols netejar els sòls de la casa sense esforç, l’aspiradora és la teva gran aliada ja sigui en catifes, moquetes, taulells o parquet. Després de passar-la pots netejar el sòl dels taulells de la cuina o el bany amb el pal de fregar, aquest gran invent.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *