Vols vendre el teu pis?

És molt normal que quan hem de vendre la nostra casa, sigui pels motius que sigui, ens veiem en una difícil tessitura: Vull vendre la meva casa, però no sé com fer-ho. Si la compra ja ens sembla una operació prou complicada, la venda ho és més.

Volem que al final aconsegueixis el que vols, que és vendre la teva casa al millor preu possible per a treure la major rendibilitat. Per això et recomanem que segueixis aquests consells:

Posa-la bonica:

Abans de treure el teu habitatge al mercat immobiliari has de donar-te un temps per a adequar-la a la venda. Pensa que portes molt temps vivint en ella, i segurament l’hauràs anat decorant i modificant al teu gust personal. Però si vols vendre la teva casa, has d’aconseguir deixar-la al gust de la majoria, i sobretot en bones condicions.

Informa’t:
El fet que decideixis vendre-la pel teu compte, no significa que vagis a rebutjar l’ajuda d’un professional. Per a fer una reforma, per a aconseguir l’adequació de la qual parlàvem en l’anterior punt, per a taxar-la o perquè t’assessorin en el tema legal, la qual cosa es coneix col·loquialment com la documentació.

Utilitza les tècniques home staging

Molts venedors dubten a l’hora de fer millores abans de posar la seva casa en el mercat, com canviar les catifes o els fogons, perquè creuen que el comprador voldrà triar la seva pròpia decoració.

Però els compradors volen, amb freqüència, mudar-se a cases ja llestes per a viure, la majoria volen haver de fer només mínims canvis i millores. Per a això la millor opció l’el “home staging”. Aquesta és sens dubte una de les eines més potents per a aconseguir una venda ràpida de l’habitatge i que els compradors puguin sentir la seva nova casa com a seva des del primer dia.

Recorda utilitzar aquestes tècniques, i no tenir objecció a l’hora de consultar l’ajuda d’un professional en qualsevol punt del procés de venda perquè t’ajudi. A Marenmar Immobles et podem ajudar en la venta de la teva llar!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *