Evita els mosquits tigres a casa

 

Les elevades temperaturas i les pluges dels últims mesos han fet que determinats insectes i rosegadors es multipliquin i en algunes zones ja aconsegueixin la categoria de plaga. A Marenmar Immobles et portem els millors consells perquè la teva casa estigui protegida i lliure.

Molts experts ja alerten d’una plaga de mosquit tigre aquest estiu. I és que aquest insecte asiàtic, ja és coneixedor de la nostra climatologia i entre els seus molts perills, és transmissor de malalties com el zika o el dengue. Per a evitar la visita indesitjada d’aquests insectes en els nostre pis, aquí et portem uns consells útils i pràctics amb els quals aconseguiràs mantenir la teva casa allunyada de les plagues:

  • Mantenir sempre la casa neta i ordenada ens ajudarà a evitar possibles amagatalls per a les bestioles, a més, la neteja i determinats productes de desinfecció espanten l’aparició de plagues.
  • Evita deixar restes de menjar fora de la nevera o d’envasos ben tancats, a més d’així aconseguir que les mosques no s’apoderin de la teva casa. Segueix al peu de la lletra les recomanacions de manteniment dels aliments, no únicament perquè aquests es conservin millor, i per a evitar que t’afectin la salut, sinó també perquè no entri cap bestiola a la teva casa.
  • L’aigua estancada és la principal font de propagació del mosquit tigre. Retira qualsevol resta d’aigua que pugui haver-hi, des de tests, fins a si tens jardí qualsevol acumulació d’aigua. Si ets dels quals té sòl de fusta i utilitzes bols d’aigua per a hidratar-la amb la calor, també hauràs de treure-ho durant els mesos d’estiu.
  • En totes les cases sempre tenim productes que ens ajuden a netejar i al seu torn a espantar els insectes. Molts d’aquests productes, només per la seva olor, ja són un gran repel·lent. Si ets dels quals usa insecticida, vés amb compte a l’hora d’aplicar-ho i fumigar, sempre llegeix les recomanacions del fabricant.

    Si els problemes amb els insectes persisteixen amb aquestes recomanacions, l’ideal és que et posis en contacte amb professionals de plagues i fumigacions. Recorda que sempre és important acudir a l’ajuda dels quals més saben.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *