Crea el teu solarium a casa

Si estàs pensant en crear un solarium a la teva llar a Marenmar Immobles et donem la solució, així que pren nota, que t’expliquem tot el què has de saber abans de construir el teu solarium a casa.

Abans de començar a planificar un solarium, pregunta’t quin espai vols utilitzar. També et pots plantejar si voldràs utilitzar l’habitació durant tot l’any, quin tipus de finestres i portes desitges, quin tipus de seguretat necessites tenir i si coincidirà amb l’estil i estètica de la resta de la teva llar.

Tret que tinguis experiència en el camp de la construcció, pots contractar un contractista perquè et construeixi a mida un solarium per a la teva llar. Hi ha moltes coses que has de considerar, com el cablejat elèctric, la plomería, i les limitacions de construcció. És possible que també hagis d’obtenir permisos especials segons la grandària i la ubicació del solarium. Per a sol·licitar-los. el contractista et facilitarà referències, còpies de qualsevol segur i llicència, així com informació detallada sobre la garantia.

Si creus que tens l’experiència necessària, pot comprar kits i plans per Internet o en qualsevol botiga especialitzada en millores per a la llar. Hi ha alguns estils de terrasses solars que són molt més fàcils de construir que d’altres. Una habitació d’estil inclinat amb un front inclinat és molt més fàcil de construir que una habitació recta o arrodonida. Pot trobar molts estils i plans diferents si dediques una mica de temps buscant.

Els solariums no són les habitacions amb major eficiència energètica, especialment si les construeixes tu mateix. Per això. pots ajudar a contrarestar això incloent massa tèrmica en el seu disseny. L’ús de pisos de pedra ajudarà a retenir la calor i a propagar-lo per l’habitació. Tenir moltes finestres grans que donen al sud solar també ajudarà a escalfar l’habitació. El sud solar no sempre és una brúixola sud, però pots trobar-ho fàcilment contactant a un centre meteorològic local. Incorporar un element d’aigua en el teu solarium també t’ajudarà a retenir i dispersar la calor. Pot fer-ho fàcilment incloent alguns barrils amb plantes d’aigua en la teva nova habitació. En aquest sentit, t’ajudarà a mantenir l’eficiència energètica.

Aquestes són algunes de les formes fàcils i sense complicacions de configurar un solarium. En l’era actual de crisi energètica i escalfament global, l’ús de fonts d’energia renovables és la millor opció.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *