Aquests productes no poden faltar a la teva farmaciola de casa

El brot del coronavirus va alertar al món degut a la seva ràpida propagació. Rentar sovint les mans, desinfectar articles, esternudar i tossir d’etiqueta i romandre a casa són recomanacions bàsiques per a no ser víctimes de la pandèmia. A Marenmar Immobles aprofitem per a explicar-vos quins productes has de tenir a la farmaciola de casa, perquè en cas d’emergència, evitis saturar els serveis de salut.

Gel antibacterial a base d’alcohol
Així com el sabó, el gel antibacterial és bàsic per a una bona higiene. Et pot salvar de dificultats, perquè és molt fàcil de transportar-ho.

Sabó de mans
Una de les principals formes de contagi és a través de les mans, és per això que has de rentar-les correctament amb sabó. Segons els experts, tots els sabons contenen propietats capaces d’eliminar el virus, d’aquí la seva importància perquè els incloguis en el teu kit d’emergència.

Màscares
A més de ser obligatòries, les màscares no poden faltar en la teva farmaciola per a protegir-te quan sortis al carrer. L’ideal és apostar per les mascarilles reutilitzables, per a no esgotar els quirúrgics o els respiradors N95 reservats per al personal mèdic.

Guants
Aquest accessori sanitari és ideal per a protegir les teves mans al moment de fer la neteja de la llar o desinfectar superfícies. No es recomana usar-los al carrer, ja que portar-los posats no impedeix el contagi. La contaminació pot passar del guant a la cara.

Alcohol
Aquest producte ha d’estar en qualsevol farmaciola de primers auxilis, perquè no sols ajuda a curar ferides, també funciona per a desinfectar objectes.

Oxímetre

Per part seva, l’oxímetre ajudarà a mesurar el nivell d’oxigen en la sang.
Recentment alguns estudis van mostrar que diversos pacients amb coronavirus van presentar nivells baixos d’oxigen sense presentar símptomes, complicació que és coneguda com a pneumònia invisible.

Termòmetre
Un dels principals símptomes del COVID-19 és la febre, per la qual cosa és important comptar amb un termòmetre de front o bé triar el tradicional, per a detectar-la.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *