Trenca la rutina a casa

En aquests temps que estem atravessant passem més temps a casa que mai, pel que és fàcil que caiguem en una monotonia. Anem del sofà a la cuina, de la cuina al sofà i després al llit. Per això per a no caure en un espiral de monòtonia a Marenmar Immobles et proposem unes activitats que et mantindran actiu a casa i a la vegada podràs disfrutar.

Trenca la rutina a casa amb aquests tips:

-Redecora la casa
Deixar els mateixos mobles en el mateix lloc per molt de temps provoca que la rutina es faci més i més pesada. Però per a canviar el disseny d’una habitació necessites temps. Just el que tant et sobra en un dia d’avorriment. Redefineix l’espai del menjador o de l’habitació dels nens, i veuràs com la casa et semblarà una altra amb aquest senzill canvi. Sembla una cosa mínima però la veritat és que amb un petit toc, la millora es fa gran i podràs gaudir d’una casa renovada sense gastar diners.

-Marca’t un horari per a l’esport
Cada vegada és més fàcil fer exercici a casa, i tenir accés a classes guiades que ens permeten establir rutines per estar actius i en forma a casa. Només cal ser organitzat, posa’t una alarma i sempre estableix un horari dedicat a l’esport. Et sentiràs millor, més energètic i el teu cos ho agrairà!

-Passat a les manualitats
Hi ha algo millor que les manualitats i el DIY? Si precisament ets amants de les manualitats et portem unes idees per a que a la vegada poguis decorar la teva llar. I és que l’origami és una tècnica molt delicada amb resultats molt bonics i sofisticats. Però la veritat és que fer-los és molt senzill. Només has de seguir un parell de passos i després els repeteixes per a fer tots els motlles que desitgis.

-Organitzat l’estudi
Amb l’actual confinament molts treballem a casa. Només ens cal l’ordinador, l’agenda i una bona organització per a poder fer la nostre feina de la millor manera. I precisament, si no tenim una habitació condicionada on poder treballar còmodament, els resultats es poden veure afectats. Per això és moment d’arreglar aquell racó o habitació que no utilitzes per a poder aprofitar més que mai la teva jornada laboral. I és que amb ordre, tot surt millor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *