3 Consells per a mantenir un clima agradable a la llar

Ja estem al mes de juny. No obstant això, la calor porta setmanes instal·lat en l’ambient i a les cases. Per això, a continuació a Marenmar Immobles us fem un petit repàs amb els tips més senzills amb els quals aconseguir baixar la temperatura de la llar. I no, no caldrà disposar d’aire condicionat comprat o casolà per a aconseguir-ho.

Deixa les finestres obertes:
Si no es té un aparell d’aire condicionat o es vol moderar el seu ús perquè la factura de la llum no pugi, existeixen alguns consells amb els quals poder mantenir la casa fresca. Un primer pas és saber quan s’han d’obrir les finestres i quan és preferible deixar-les tancades. Això sí, és important que abans de sortir de l’habitatge per a anar a treballar es deixin les persianes baixades.

Tingues control dels electrodomèstics
Una vegada a casa és convenient pensar durant dos minuts quins electrodomèstics tocarà utilitzar i si és possible estalviar-se algun. En el cas de rentar roba, el més interessant seria posar la rentadora a primera hora del matí. D’aquesta manera, a més d’equilibrar el fresc d’aquesta franja horària, s’aprofiten les altes temperatures perquè les peces s’assequin més ràpid a l’aire.

Utilitza el ventilador

L’ús d’un ventilador és clau en aquestes dates. Ara bé, no es tracta de moure aire calent, sinó fred. A més, és important crear corrents d’aire. Per a això només s’ha de posar el ventilador en la direcció oposada a la finestra. Per tant, si aquest aparell tindrà un major efecte a partir de la nit. I la resta del dia, què es pot fer? El consell més clàssic és posar una glaçonera amb gel i sal grossa just enfront del ventilador. Senzill, barat i efectiu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *