Prepara la llar per a l’estiu

Ja estem al mes de juny, i a Marenmar Immobles volem que l’aprofitis al màxim. En el post d’avui, et portem unes senzilles idees perquè donis un aire més fresc a la teva llar i aprofitis al màxim la teva casa i terrassa en els dies de sol.

Utilitza un aspecte casual

Agafa alguns coixins del teu saló i tira’ls al sòl. Crearàs un espai perfecte per a menjar i beure una mica d’una forma diferent i original.

Oblida’t de les mantes

Un clàssic en totes les llars. Arriba l’estiu i és l’hora d’amagar les catifes i les mantes. De totes maneres, si ets d’aquests que encara així continua utilitzant les mantes, guardar-les en una cistella, no la deixis enmig del saló.

La llum és el més important

Obre les cortines de casa i permet l’entrada de la llum. Et recomanem mantenir les finestres lliures de qualsevol objecte que dificulti l’entrada de sol. Has de gaudir-ho durant tot el dia

Plantes són un essencial

Les plantes queden bé en tots els racons de la casa, a més són un truc perfecte per a aportar frescor i lluminositat. Pots també decorar la paret amb aquestes, col·locar-les en marcs, penjar-les en un tauló i una infinitat d’opcions més. Plena gerros transparents, gots d’aigua, pots, etc. amb aigua i alguna flor, és increïble l’efecte que creguin en els nostres espais.

Aporta colors a la teva llar
Aquest estiu aposta per colors més foscos i intensos, els colors saturats com a vermell, groc, taronja, blau i verd marcaran tendència. És el moment en el qual els acoloreixis pastissos, que triomfaven l’estiu passat, passen a una nova vida.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *