Com adaptar estenedors a casa

En les èpoques de pluja, estendre la roba perquè pugui assecar-se és un veritable turment. En moltes ocasions, la falta d’espai fa que les coses es compliquin més encara, i s’han de buscar solucions dins de la casa, o en algun espai que tingui sostre per a poder assecar la roba.

Amb una mica de creativitat, es poden tenir idees originals per a tendir la roba en qualsevol lloc disponible. Per a triar un estenedor que sigui l’ideal per a la llar, el primer interrogant que s’ha de respondre és on es situarà.

Les assecadores consumeixen molta energia pel que no són amigables amb el planeta ni tampoc amb la butxaca. L’opció més pràctica i que ocupa menys espai és l’estenedor, que es pot comprar de manera online el que sembli més adequat o també fabricar-lo a casa, la qual cosa seria altament avantatjós per ser l’opció més econòmica.

Hi ha estenedors de molts tipus, com els d’exterior, que en moltes ocasions si són portàtils poden utilitzar-se a l’interior de la casa. Els que tenen ales en els costats són models versàtils d’exterior o interior, en canvi, els que tenen punts d’ancoratge fixos, només es poden utilitzar en balcons, terrasses o patis.

També inclouen estenedors per a interior, són múltiples i molt econòmics, a més d’ocupar un espai mínim. Els dissenys d’alguns són simples i uns altres per norma general són enginyosos, de diversos colors, n’hi ha de sostre, de paret, penjolls, elèctrics, extensibles i molts més.

Tens estenedor a casa? Indica’ns!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *