4 Consells per estalviar aigua en el bany de casa

Hem de ser conscients que l’aigua és un bé escàs. Nosaltres som els responsables d’assegurar que aquest bé es mantingui durant el major temps possible, per la qual cosa, amb qualsevol gest, podem aportar el nostre granet de sorra. A Marenmar Immobles et donarem uns consells per a aportar la teva part estalviant aigua en el bany. Vols saber com pots fer-ho?

Sense dubtes, hem d’evitar despeses innecessàries d’aigua, per la qual cosa podem començar a prendre hàbits que serveixin per a cuidar el nostre planeta, com els següents:

1. Tanca l’aixeta quan t’estiguis afaitant o mentre et raspalles les dents. A més, quan t’estiguis dutxant, no deixis l’aixeta oberta mentre t’ensabonis, ja que és en aquest moment en el qual es perd més aigua.

2. Una de les mesures més eficaces per a estalviar aigua és dutxar-se en lloc de banyar-se, ja que el consum mitjà al mes pot reduir-se fins a gairebé la meitat.

3. No li donis un ús irresponsable al WC. Això significa que no has de pensar que és una paperera, per la qual cosa no has de tirar els papers que utilitzes per a desmaquillar-te o assecar-te les mans a l’interior del vàter, perquè així estaràs malgastant una quantitat d’aigua que podria emprar-se per a una cosa més útil.

4. Revisa amb freqüència s’hi ha fugides en algun de les teves aixetes i en la cisterna del teu vàter i repara-la immediatament, atès que una fugida pot suposar una despesa de litres al llarg d’un any.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *