Consells per estalviar i aprofitar els aliments

Avui a Marenmar Immobles us donarem alguns consells per aprofitar els aliments a casa:

Compra per necessitat:
Evita la improvisació elaborant un menú setmanal. Planificar el menú setmanal, a més d’estalviar i comprar de manera responsable, contribueix també a seguir una alimentació més saludable. Mira en el frigorífic i el rebost abans de comprar i pensa els ingredients necessaris per a configurar el teu menú.

No facis la compra amb gana: està demostrat que fer la compra amb gana, augmenta el nombre d’articles en el carro de la compra, la majoria d’ells sense ser que els necessitis.

Comprar els productes a pes: Això ens pot permetre per exemple fer compres de la grandària que vulguem segons les nostres necessitats. Podem fer compres grans una vegada al mes, o a l’any, guardant només sacs o caixes grans en el rebost de productes no peribles.

Llegeix la informació que apareix en l’etiqueta: És important que els consumidors coneguem el que mengem i siguem responsables de triar les opcions més adequades d’acord amb els nostres propis estils de vida. data de caducitat

Compra fruites i verdures de temporada: estan en el seu millor moment i els seus preus són més econòmics. Les fruites i verdures de temporada són excel·lents perquè les seves qualitats organolèptiques són millors: olor, sabor, textura…

Aprofita les restes: En lloc de tirar a les escombraries les restes de menjar, utilitza’ls per al menjar de l’endemà, aprofita’ls com a ingredients per al sopar d’aquest dia o congela’ls per a una altra ocasió. La fruita massa madura pot utilitzar-se per a fer batuts o pastissos. Les verdures que comencen a posar-se mústigues poden aprofitar-se per a cremes o sopes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *