Quins són els beneficis de la decoració Ikigai?

No coneixes el que és el Ikigai? Saps una mica sobre aquesta pràctica japonesa però t’agradaria descobrir més detalls sobre el tema? T’expliquem tots els detalls sobre el Ikigai i la millor manera de dur-ho a terme en el nostre habitatge i dia a dia.

El ikigai és un terme japonès que fa esment a tot allò que dóna significat a la nostra existència, a la idea d’allò pel que val la pena viure i que ens satisfà plenament. Iki significa vida i gai valor, per la qual cosa el concepte en conjunt té el significat de donar-li valor a una vida. Comptat i debatut és la idea de tenir un propòsit per a viure. Però a més aquest concepte abasta moltes coses més i per a poder dur-se a terme suposa realitzar unes altres.


Quins són els beneficis del Ikigai?
Realitzar-ho a casa és molt senzill, tan sols hauràs de trobar un moment de pau i asseure’t amb tu mateix: amb quin estil t’identifiques? quin mobiliari i colors et posen de bon humor? Pots utilitzar paper i llapis per a anotar totes aquelles conclusions a les quals arribis. Tracta de concentrar-te profundament i arribar a poc a poc al fons de cada pregunta. Això sí, sempre des de la calma i l’optimisme.

Una vegada ho coneguem serà molt més senzill gaudir del nostre dia a dia i ser més feliços aprofitant els petits detalls i traient partit a allò que estimem fer.

El Ikigai el que tracta de destacar és el motiu de la vida, tractant d’alterar la nostra escala de valors i replantejar-la en benefici del nostre benestar, salut i felicitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *