Evita mals majors a la teva llar

En moltes ocasions, la nostra casa ens indica quan alguna cosa està fallant o no està  funcionant bé, i és en aquest casos quan hem d’acudir a un especialista per a evitar mals majors. La falta d’atenció i el desconeixement poden fer que, la qual cosa podia haver estat una cosa senzilla i fàcilment solucionable, es converteixi en una despesa important que ens desquadra la resta del mes.

Sent conscients d’això, a Marenmar Immobles volem protegir la teva casa i que aquesta es trobi sempre en les millors condicions. Amb tal objectiu, et comentarem alguns aspectes que has de tenir en compte.

Si vas decidir optar per un termo elèctric per a escalfar l’aigua, resulta fonamental que realitzis un bon manteniment. En el cas que observis que comença a caure una espècie de substància que et recorda a l’òxid, pots començar a preocupar-te.
És possible que el revestiment d’acer inoxidable de l’interior, s’hagi espatllat i el teu termo comenci a dir-t’ho. Si és així, has de saber que la solució serà comprar un nou. No obstant això, si has estat atent, tindràs un marge per a trobar una oferta que s’ajusti a les teves necessitats.

Si notes que el teu frigorífic de sobte, deixa de refredar però encara el congelador funciona perfectament, alguna cosa està fallant. Pot ser que el termòstat s’hagi avariat o que s’hagi acumulat gel en els conductes i això impedeixi circular el fred. No has d’espantar-te. Hauràs de cridar al tècnic per a veure què està ocorrent i realitzar la reparació oportuna.

El quarto de bany, un dia et dóna per mirar al sostre i observes com una taca de coloració groguenca en una de les cantonades. No havies reparat en aquesta, però ara, no pots deixar d’observar-la. És probable que es degui a una filtració d’aigua. Seria un primer senyal, raó per la qual t’aconsellem que no perdis molt el temps i consultis amb un professional del sector. Serà més avantatjós que esperar que el degoteig d’aigua comenci a ser una constant en el teu bany

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *