Suma’t a la tendència Slow Deco

Coneixes el concepte Slow Deco? Has sentit parlar sobre aquesta tendència decorativa però no comprens molt bé en què es basa? A Marenmar Immobles t’expliquem les bases del Slow Deco perquè ho entenguis perfectament i sàpigues com aplicar-ho en el teu propi habitatge. Comencem!

A vegades no som conscients de com ens afecta la decoració en el nostre dia a dia i en la nostra energia. El Slow Deco el que pretén és fer que siguem conscients que l’ambient del nostre habitatge ens afecta personalment i que seguint una sèrie de pautes millorarem la nostra energia, estat d’ànim i activitat. El Slow Deco el que tracta de buscar és una bona convivència en la llar i generar espais en els quals ens sentim millor i més feliços.

Segons aquesta decoració, de manera inconscient, introduïm en els nostres habitatges l’estrès i el caos a través d’objectes que no necessitem que acaben per treient-nos energia. Aquest consum d’energia es produeix pel fet d’haver de parar esment a aquests objectes innecessaris, a més d’haver de mantenir-los i netejar-los.

La importància dels espais oberts
El Slow Deco defensa costi el que costi els espais oberts pels quals l’energia flueix sense impediments. D’igual manera és preferible apostar per espais diàfans, minimalistes i que estiguin ben comunicats amb la resta de l’habitatge. Segons les teories d’aquest tipus de decoració, el fet que existeixi una bona comunicació entre uns espais i uns altres també afavorirà la comunicació dels propis habitants de la casa.

Per això es recomana eliminar tots aquells obstacles que impedeixin aquesta fluïdesa d’energia. No s’haurà d’oblidar que el més recomanable per a disposar de salut i bona energia, el ritme de tota activitat haurà de ser lent i assossegat. En tot moment haurem de buscar la tranquil·litat i la calma.

Ara ja coneixes més detalls sobre què és el Slow Deco i quines són algunes de les pautes a seguir per a aconseguir un major benestar en el teu habitatge.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *