Primera casa a Espanya realitzada mitjançant una impressora 3D

Sabies que s’ha construït la primera casa a Espanya amb una impressora 3D? T’agradaria conèixer més detalls d’aquesta nova construcció? Vols saber quant triga a construir una casa una impressora 3D? A Marenmar Immobles t’expliquem tots els detalls d’aquest primer habitatge generat per 3D a Espanya.

L’empresa que ha creat aquesta primera casa realitzada mitjançant una impressora 3D és Be Habiti 3D.

Aquesta primera construcció està situada a València i compta amb 24 metres quadrats. Es tracta, a nivell mundial, de la tercera construcció realitzada mitjançant una impressora de formigó. Per a la construcció d’aquest habitatge va emprar una espècie de màniga gegant, similar a les empleades per a fer pastisseria.

El sistema d’impressió que ha fet aquesta construcció compta amb uns 7 metres d’amplària per 5 d’altura. El seu funcionament es basa en la superposició de capes. A poc a poc va generant cadascuna de les estades i murs que componen l’habitatge.

Aquest model d’impressora 3D és més versàtil que uns altres, es pot transportar amb una major facilitat i el seu muntatge no és tan complex com la resta. Gràcies a això, la impressora podrà construir cada edificació en la zona en la qual es desitgi. En canvi, altres impressores 3D, han d’imprimir en un lloc i posteriorment transportar aquestes impressions a la localització correcta.

Gràcies a aquest nou sistema de construcció, en tot just un o dos mesos podrem tenir acabat el nostre habitatge i a un preu bastant assequible. Una de les ofertes de Be Habiti 3D és el de la creació d’un habitatge de 70 metres quadrats per uns cinquanta mil euros i finalitzada en un o dos mesos.

Segons els creadors, l’estructura de l’habitatge podrà estar llesta en tot just 7 o 12 hores.

Un altre dels avantatges d’aquesta nova manera de construcció és que els residus que es generen són molt menors. Els costos de producció també són molt més baixos. un 30% menor, i és un sistema més respectuós amb el medi ambient.

Be Habiti 3D també ha comentat que la màquina no obra sola i que per tant també es requereixen de treballadors per al seu funcionament. És a dir que aquest sistema també genera llocs de treball per al correcte funcionament de la impressora. A més es continuarà requerint de la tasca de professionals de l’obra de paleta, de l’electricitat, lampisteria, etc.

Sense dubtes es tracta d’un nou sistema de construcció que compta amb innombrable avantatges a tenir en compte. A més de la seva rapidesa i eficàcia, evitarà possible contratemps relacionats amb els treballs d’altura.

Observa el resultat i jutja per tu mateix. A més, ara que ja coneixes més sobre el tema podràs tenir una opinió més crítica sobre ell. Què n’opines?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *