Raons per assegurar el teu habitatge

A Espanya no és obligatori contractar una pòlissa de llar si l’habitatge no està hipotecat. Tot i així, pot haver-hi molts factors que demostren la necessitat de comptar amb una assegurança més o menys completa per evitar futures sorpreses. Si fa uns dies et vam parlar sobre diferents modalitats de pòlisses, avui a Marenmar  Inmobles, et portem algunes bones raons per comptar amb una assegurança per a la llar.

La compra d’un immoble suposa en la majoria dels casos, la major inversió de la vida del comprador. Si, a més, al preu de la casa li sumem el de tots els objectes que tenim dins (mobles, electrodomèstics, roba…), l’import del que podem perdre en cas d’accident o robatori és molt possible que ens impedeixi poder reemplaçar-ho.Aquest, pot ser el factor que més preocupa i empeny als propietaris a contractar una assegurança de llar al moment en què adquireixen una casa.  A continuació, et portem algunes raons per assegurar el nostre habitatge:

Raons per assegurar la teva llar

Guanyaràs en tranquil·litat
Pot haver-hi moltes raons per les quals vulguis assegurar la teva casa.
La primera d’elles és la tranquil·litat de saber que passi el que passi a la nostra llar, hi haurà algú que s’encarregui d’arreglar-ho. D’aquesta manera, tindràs coberts molts aspectes dels quals no hauràs de preocupar-te.

És una bona inversió 
Normalment, el preu de les pòlisses sol ser bastant assequible per a totes les famílies que volen contractar-les. Les diferents cobertures marquen els diferents nivells de preu, per la qual cosa, cada persona pot contractar la que millor s’adapti a les seves circumstàncies i necessitats.

Ofereix ràpides solucions davant possibles accidents
Una pòlissa que asseguri la nostra llar davant incendis o danys diversos pot evitar-nos grans disgustos. En la majoria dels casos, les assegurances garanteixen la reparació i fins i tot la reconstrucció de part o la totalitat de l’habitatge.

Assegura les teves pertinences dins de l’immoble
En funció de la cobertura que tingui la teva pòlissa, pots protegir les teves pertinences en cas de robatori, o en el cas que es vegin afectades per algun accident domèstic.

Cobertura de possibles robatoris
És important saber que pràcticament la totalitat de les assegurances de llar també s’encarreguen de cobrir els costos derivats de sofrir qualsevol d’aquests delictes.

A Marenmar Inmobles, et podem ajudar a trobar la millor pòlissa. Contacta’ns.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *