4 noves tendències en disseny de mobiliari per a aquesta primavera

Si t’interessa la decoració, a Marenmar Immobles et facilitem uns consells per a decorar la teva llar de forma primaveral amb aquestes últimes tendències decoratives:

Elements decoratius fets a mà
Amb el ressorgiment de la manufactura, estan sortint noves peces de col·lecció úniques i fetes a mà, que reflecteixen un disseny més trempat, i que marquen tendència. Coneixes el patchwork? Aquesta tècnica decorativa és ideal per decorar una llar aportant molta originalitat. Pots fer estovalles, fundes per a coixins…t’hi atreveixes?

Colors corals
Deixant de banda que el coral és el color d’aquest l’any, és un color ideal per a mobles i accessoris de la llar. Aquesta primavera veurem gran quantitat de tons corals profunds i vibrants en revistes d’interiorsme.

Estampats naturals
Els dissenyadors sempre solen prendre com a inspiració allò que els envolta, posant un èmfasi especial en la naturalesa. Taules tallades d’una sola peça interactuant amb els altres colors de la naturalesa (verds, blaus, marrons i cremes) seran algunes de les distribucions que esperem veure aquesta primavera.

Elements metàl·lics:
En l’últim any vam poder veure el sorgiment d’una nova tendència en disseny de mobiliari basada en l’acabat metàl·lic. Aquest any la tendència continua agafant força amb acabats metàl·lics en or primordialment, i una gran varietat de plates i bronzes. Aquests acabats proporcionen un toc sofisticat, dramàtic i elegant a qualsevol ambient.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *